Tre sorters efterrätt

Tre sorters efterrätt

Jazz och lite kinesisk mat

Helgen efter tentan skulle vara lugn och jag hade bestämt mig för att göra ingenting. Det betyder städa, komma i kapp med Ekbladet och juridikstudierna, ringa folk som man inte ringt på 100 år. Dock hann jag inte ens något av detta (städade lite) utan hittade på massa annat roligt!

På fredagen åkte jag och Anna ner på stan för att äta sushi (starz), jag hittade en varm tunika på H&M och ett par pilgrim örhängen. Fredagkväll gick åt att se en säsong "Sex and the city" med Kayo. Och Kayo det är dig jag vill träffa i första hand och inte din DVD-box ;)

På lördagen hade jag och Peter en innedag så vi bara tog det lugnt och plockade lite tills kvällen. Då tog jag på mig partyskorna och åkte ner till Marie och Umeå Jazzfestival...jätteexotiskt! Min första introduktion till "riktig" jazz blev Wayne Shorters konsert på folkets hus i Umeå, han spelade bara EN ända låt som var mer än en timme lång!

Söndag; middag med Karins kinesiska väninna Ting. Hon hade bett alla att ta med sig lite mat var och ALLA hade tänkt samma sak: Jag tar med en efterrätt. Så där stod vi med lite kinesisk mat och tre efterrätter och en flaska franskt vin!

Ikväll kommer mamma och pappa så nu ska jag plocka i ordning lite!
Kram Emelie