Aktiv vår i Ohio

image134

Det är 30 grader varmt och solen steker. Började dagen med en 60 minuters löptur med Jenny. Kl.11 så spelade jag och Marine Squash en timme på skolan och efter det så gav jag, Henrik, Peter och Jenny oss iväg på en Photo shot , bilden ovan är ett smakprov! 17.00 stod vi redo på fotbollsplanen i hettan. Nu har vi precis avslutat en härlig hemmalagad middag och vi ska gå ut och sätta oss och umgås i parken. Kvällen är lång och man vet aldrig var det bär av när det är vår i Ohio..

Ps. kolla in min nya gula klänning från LA

International Affairs

Idag har svensk-gänget promotat mellanmjölkens land på skolans internationella dag. Jag bar fanan in i en jättetrevlig dag! Vi körde ett interaktivt tema med målet att aktivera besökarna. Vi hade en tävling angående vem som kan bygga ihop en IKEA-möbel snabbast, vilken var väldigt uppskattad!  Vi hade även en stationerad "tipspromenad" med frågor om Sverige som gav överraskande resultat! Vi satte upp ett stort plakat där besökarna fick lära varandra saker om Sverige genom att skriva vad de visste på en post-it lapp och sätta upp på boarden.

93899-132

Tillbaka idag

Tillbaka i rutan, tonight! Äntligen kommer nästa spännande avsnitt av DHW till USA. Jag och Marine ska bunkra upp oss i soffan. Kanske blir det några stora, saftiga muffins à la Brie, den som lever får se!

Enjoy alla Desperate House Wifes-älskare!


Nya regnkappan

93899-131

Chic when it´s raining! Den här favorit-regnkappan från French Connection inhandlade jag på Malibu Beach I Cali.
 

Ordning och reda

Det är kaos på mitt rum just nu och i skolan är det jättemycket att göra! Utöver det så är det skatteblanketter som ska fyllas i, skolor och bostäder som ska sökas och träning som ska utföras. Nej, nu ska det bli ordning! Peter och jag snickrade ihop den här färgglada kom-i-håg-tavlan. Nya lappar för varje ny uppgift och direkt i papperskorgen med lappar med uppgifter som slutförts.
Ordning på torpet minsann!

Ordning & Reda

Color Wheel

Förutom mina C-kurser i Marknadskommunikation och Marknadsstrategi så tar jag bl.a en kurs i Färglära.

Konsthögskolan är en helt ny värld för mig; ingen struktur, inget rätt eller fel bara estetisk känsla! Spännande att se hur det kommer att gå med bedömmningen; hissad eller dissad? I morgon ska färghjulet lämnas in, ugh!



93899-127

Chict arty!?

93899-128

Resultat: hjulet t.v är urklippt från Color-aid papper och gällande hjulet till höger så har jag mixat ihop färgerna själv.


Myshelg

Jag, Peter, Henrik och Jenny startade helgen med en riktigt mysig tre rätters middag. Räk- och dillsnittar med ett gott Riesling-vin. Till varmrätt en lasagne med färska örter och ett riktigt gott chilenskt rött vin; Casillero del Diablo Carmenere(2006), kan varmt rekommenderas! Färska jordgubbar (2 pkt för 4 dollar på meijers!) med vaniljglass, chokladsås och ett californiskt rosévin. 

På lördagen spelade vi Cranium, ett riktigt roligt familjespel och idag har vi firat Kalle som fyller 21! Drinkar på El Rancho slutade med min hemmagjorda kladdkaka med vaniljglass, chokladsås och banan.

Nu är det slut på myshelgen och dags att återgå till läxorna..

93899-125

Vi och servitörerna sjunger för Karl (med hatten).

Våren har kommit

Våren har kommit

Fåglarna kvittrar och det börjar äntligen bli grönt även här i Ohio. Jag och P har placerat oss strategiskt på Star bucks uteservering hela helgen och studerat. Solbrännan är på väg!