Obama live från Wright State University

Igår satt vi i två timmar och väntade på USAs kanske nästa president. Det var såå värt det! Vilken retoriker. Jag har ansett att Clinton är mer realistisk men Obama tog mig med storm. Så Clinton, dags för kontring?!

image96

93899-94

93899-95

The Party goes on

Först vill jag tacka alla som medverkat i min webbundersökning, tack!! Utan er kommer jag aldrig få A i marknadsföring (denna konstanta betygsjakt..) Sen är det fler som tyckt att jag borde göra lite fler inlägg!
Det är inget jätteghäftigt som har hänt här, undantagsvis minglat med Philipinska ambassadfolk och ätit på ett par riktigt bra restauranger. ..och har valt nya kurser inför spring quarter och just det jag och Peter drar till LA över springbreak, California here we come!
Annars är allt bra! the party goes on...

93899-93

Från Henriks 25-års fest med 80-tals tema. På bilden Kalle och Ehud.

93899-92

Help me to improve my blogg!

Please help me to evaluate my Blogg for two reasons:

- It´s an assigment for my marketing course

- I want to improve the information so the blogg will be more interesting to visit

Please follow the link: http://www.questionpro.com/akira/TakeSurvey?id=889873


Super Bowl

Tillbaka efter Super Bowl hemma hos en av Joshs nära vänner. Jag har aldrig varit i ett så stort hus! Det fanns förfriskningar för alla smaker. Ett helt rum fullt med kylskåp enbart med dricka!  Och till Super Bowls ära grillades det riktigt feta amerikanska korvar, jag sparde dock mitt kaloriintag till de mycket godare små amerikanska kakorna, yummie! 

Super Bowl är som motsvarande Eurovision song contest, fast större! Halva nöjet är att titta på de helt sjukt dyra reklamsnuttarna (se myspace.com) och halva nöjet att bara umgås och äta. Sen var det ju det där med fotboll. Några få satt faktiskt och tittade på matchen och de sista fem minutrarna riktade även jag min uppmärksamhet mot TVn.

Efter matchens slut fick vi uppleva amerikansk pingis. Amerikanerna sa att de var jättebra på pingis men de kunde ju inte ens serva =) Vi (svenskar) lärde dem rundpingis och någon av oss vann varje omgång tills en gammal tennisspelare ställde upp och lyckades ta sig till final. De var helt fashinerade av rundpingis och ville spela hur länge som helst! Tack JO Valdner för att vi åtminstånde har dig att vara stolta för när vi åker utomlands!

93899-91

Söta föräldrarna till Joshs kompis.

93899-90

Hälften av speltiden var reklam. Favoriten är killen som startar bilen med energidryck genom att dra startkaplar till sina bröstvårtor.

93899-89

Peter, Henrik och två amerikaner nera i källaren. Pingisbordet till vänster.

Midterm exams

Mycket, mycket att göra. Jag har mina midterm exams nästa vecka; Franska, Public Adress och Marketing Research. Håll tummarna!

Vi håller på att planerar springbreak för fulla muggar, florida, new york eller new orleans, har inte riktigt bestämt oss.

Ikväll är det Super Bowl och jag och Peter har blivit bjudna hem till en (det ryktasatt han är väldigt rik) amerikan. Så vi drar med resten av svenskarna och slår oss ner framför hans brasa (ja, han har en öppen brasa!) och kollar på årets match! För mig är det mest de fyndiga reklamfilmerna som lockar! 

93899-88
Jag och min rumskompis på varsin dansmatta.

Våran bil

93899-87

Äntligen(!) kan vi ta oss någonstans. Här är vår vinröda Ford Taurus.