Dålig kvalité Prada



Jag vill ha mitt märke tillbaka! Mina glasögon klarade sig i två ynka månader innan PRADA märket åkte av, det är ju ingenting! Tänk om lite av strassen åker av i USA. Ska jag gå runt med det i ett halvår då? Finns det inga produkter med kvalité, grr!

Efter regn kommer sol

Efter min dåliga start på dagen igår och efter att vaccineringen var avklarad unnade jag och P oss en härlig middag och fika på det mysiga cafét Söder Espresso i Söderhallarna. Jag tog min vanliga Avocadosallad med räkor & kräftstjärtar. Vi avslutade med att dela på en supergod blåbärspaj!

Jag fick även en present av P. Vem får en present en helt vanlig torsdag? Verkligen en surprise! En jättesöt reflex; inte med en buss eller stjärna på, (puh!!) utan med söta rosa blommor. Ni som har svårt att hitta designade reflexer som inte ser ut som dem klassiska, tråkiga! titta i shoppen på Stadsmuseet.

I eftermiddag bär det av till Värmland för min del!


Deppdag

Idag är verkligen en riktig deppdag.. Började med att min PT ställde in morgonens tennislektion. Sen sov jag över och kastade mig på bussen i ett par orangebruna stövlar och en rosa hoodie, ganska smaklöst, känner mig som värsta osminkade ufot. Inte nog med det så har Pradamärket på mina glasögon fallit av. Ser helt galet ut! Och inte nog med det ska jag ta en förbaskad spruta i eftermiddag, hatar sprutor! Och iom stressen när jag vaknade och insåg att jag är försenad så glömde jag träningskläder. Jag som hade bokat Schlagerspinningen på lunchen som tränings plan B.

Imorgon kan helt enkelt bara bli bättre!


Tårtdag

Sitter och smaskar på en tårta som smakar precis så här: (jobbet bjuder!)
Min pappa fyller även år idag så mer tårta kommer det att bli!

Boktips?

6.00 ringer vecka klockan och 8.00 kliver jag in på kontoret. Är inte 2 timmar alldeles för lång tid för att ta sig från kudden till tangentbordet?! Därför behöver jag återigen en bok att sluka, tacksam för alla tips! Gillar Jane Green, Denise Rudberg -stilen(!)


En turkos dag

I dagarna ändrar Hötorgshusen färg beroende av hur stockholmarna mår. Bäst mår stan när Hötorgsskraporna lyser rött och sämst när de lyser violett. Läs mer på http://www.emotionalcities.com/
Där kan även du vara med och påverka vilken färg som ska lysa!

Jag har en riktig turkos dag idag. Vill bara hem till sängen och äta lösviktsgodis och titta på TV. Men snart bär det i väg på tennis, tjoho!!

 Foto: arkitektmuseet

Letar efter rymlig resväska

Letar runt efter en stor resväska inför USA resan och det slutar med att jag springer över min gamla på Wedins fast i större storlek; 105L. Finns inget bättre i väskväg? Hjälp!!


Kanonpris på Prison Break

På Ginza.se kan man köpa Prison Break säsong 1 för ofattbara 199kr. Vilket fynd! Sugen?

Är du choklad eller frukt?

När jag fikade med Erik igår insåg jag att samtliga av mina bekanta kan delas in i två grupper av människor. De som föredrar chokladglass och choklad framför fruktglass och sega godisar samt de som föredrar fruktglass och sega godisar framför chokladen. Och när man kollar närmre på grupperna kan man nästan jämföra resultatet med de klassiska typ A och B personerna(!) Haha, någon som har lust att göra en uppsats i ämnet? Annars vore det roligt att höra vad ni som läser är för personer, föredrar du: 

         eller           ??

Jag är en klar choklad!!

Mina nya lyxvanor

...handlar enbart om hälsa! Jag bara ääälskar mitt nya gym. 20 tomma löpband står och väntar, bara att välja och vraka. Idag var jag på Pilates en timme på lunchen, endast några trappor ner från där jag sitter och knapprar på tangentbordet. Och de dagar jag inte tränar är det Relaxavdelningen som kommer att hägra (se nedan) med en simbassäng och jacuzzi. Man får egen nyckel dit när man vill slappna av, can´t be better!
Och återigen ett plus för att man slipper att släpa med handduken till gymet!

Bild: Pool

Drömtema i NK skylten och min Guessdröm

Efter jag hört två kollegor prata om den så var jag tvungen att ta vägarna förbi NKs julskyltning idag efter jobbet. För er som ännu tagit er dit så vill jag uppmana; go! I år tillåter skyltningen åskådaren att drömma sig tillbaka till barnrummet och drömmen om alla julklappar man önskade sig. I drömmen får man självklart allt man önskar sig och det är även det genomgående temat i julskylten.

Jag kunde inte låta bli att tänka på Guessväskan som jag spanat in på ÅCity och som var borta tidigare idag. Vem kommer bli den lyckliga ägaren? Jag vet vem jag hoppas har köpt den iaf och isf så kommer mottagaren bli strålande lycklig!!

Bra start på dagen

Har precis ätit en halvportion Thaimat och druckit ett glas av Provivas nya med melon och tranbär(kan rekommenderas!) Började dagen med en rivstart med en timme tennisträning klockan 7.00 i morse. Min PT uppskattar att man är engagerad i sitt utövande och belöningen blir fler lektioner, jippie! 

Jag har även fått ett grymt träningserbjudande från jobbet. Min sista månad innan USA får jag tillgång till deras "lyx" träningsanläggning tre trappor ner för en billig penning. Pilates och bubbelbad tror jag att jag ska  starta med i morgon på lunchen. Det bästa av allt; man behöver inte ta med en egen handuk, tjoho! Älskar Sturebadswannabes(!)

Nu ska jag hugga tag i några kalkyler som behövs fixas!



USA party på g

Ska äntligen få hoppa på 2an och fara söderut efter en lång dag på jobbet. Ska titta in hos mamma och äta Grekisk sallad på vägen hem. mm sugen på något fresh! Sen ska jag knopa på någon trevlig inbjudan till mitt och Peters "vi åker till USA"-party den 15 december. Skriv upp det i kalendern!


snart USA

Tjoho!

Två månader klokare; I´m back! Har börjat lessna på Facebook- vampyrer och fiktiva drinkar. Nu ska jag börja skriva igen! Har blivit mäkta imponerad av Hannas spänande blogg
http://hannaasien.blogg.se/ Självklart ska jag skriva när det snart bär iväg till USA!

Sitter på kontoret vid Norrtull och drömmer mig bort bland modebloggar. Snubblar över detta halsband på http://kyssjohanna.jetshop.se/


   I like!!

Nu ska jag värma min älggryta och sno lite vindruvor och kolsyrat vatten!