Nervös!

Sållar för 100:e gången i min nya grisrosa resväska á la 106 liter. Hur ska jag få plats med allt? En riktig pers är det för jag är så nervös att jag kan spy och då finns inget rationellt tänkande gällande vilka kläder som får läggas tillbaka i byrån. Klockan är snart ett på natten och om fem timmar bär det av till Arlanda. Tack och lov att Peter hjälper mig att hålla fokus på vad som behöver göras. Chicago, here we come!

En jättemysig jul

Tillbaka från en höjdarjul i Värmland. Underbar tid spenderad med släkten. I höst bär det av på  MAMMA MIA! i globen, 1a parkett 4e raden, Jippie! (Tack P). Har även laddat upp med sovattrealjer från mamma och pappa; söt rosa necessär, svart sidenpyjamas och mönstrad kimono från H&M.  Nu är jag utvilad och redo att packa väskan. Kommer att bli en del om och men med vad som ska med och vad som får stanna hemma. I morgon bär det iväg ut på stan med K och inhandla en STOR resväska!



Mamma blev glad hipp hurra!

Jag och syster yster överraskade mamma med 6 vinglas och 8 vattenglas från serien Harmoni (Åhléns).
Och mamma blev jätteglad! Åh, vad det är roligt att ge bort presenter. I morgon äter både jag och syrran frukost hos mamma och avnjuter god apelsinjuice i de ljuvliga glasen.

glas_harmoni

Om en vecka smäller det!

93899-55

Min Outfit

image54

Min nyinköpta Outfit från Sisters: Svart skjorta och kjol. Örhängen; Guldfynd. Halsband: Privat.

Mat i mängder

image52

Snittar, ost, kex och choklad.

Snittar: Två sorter med formfranska. Den ena med smör, räkor, majonäs och dill. Den andra med ishavsröra och dill. Den tredje sortens snittar var med polarbröd, skagernröra, gräslök, avokado och dill.
 
Ost: Brieost, Cambonzola naturell, Cambonzola vitlök samt julost.

Choklad: Aladin, Paradis.

93899-51

Mingel

93899-50

Min systerson Kim (nybliven med världens finaste lägenhet på söder) minglar med min fd kollega Annika (med f.öv en underbar lägenhet i Hammarby Sjöstad). Man kan ju undra vad de pratade om :)

Lika som bär

93899-49

Peter med sina två bröder Johan och Tim

Värdparet skålar

93899-48
93899-46

Vinglasen pryddes med tomtar med gästernas namn. Jag och P skålar för USA resan!

Min och Peters USA mingelkväll

image47

Fr v Peter, jag, Jenny, Lars

Snart slut på jobbet

Lunch med jobbet. Fick presentkort på Åhlens och någon charmig bilvårdsprodukt! Den ska jag använda till att laga Hannas gnälliga ytterdörr med innan jag åker! Precis vad den dörren behöver.. Tack jobbet för den här gången, vi kanske ses någon gång igen!


Sista dagen på jobbet

Idag är det sista dagen på mitt jobb. Precis som med alla avslut är det lite småjobbigt. Men jag har ju så mycket att se fram emot bla USA  Wright State University   City of Chicago mm. Hur som helst kan jag ju inte sitta kvar här tills det börjar växa mossa!


Hej och hå Pulsklocka på

När jag kom tillbaka från lunchen låg det ett litet kort med två pepparkakor som gör snöänglar på mitt skrivbord. Jippie, årets första julklapp har anlänt! Och inte så tokig heller: en pulsklocka! Tack & tack mitt jobb, nu ska jag ut och pulsa i snön!


På Julklappsjakt

På Julklappsjakt

Jag och J i Farsta Centrum. Jag hittar en jättesnygg outfit på Sisters till kvällens fest. Bilder kommer!

Trevliga julklappar

Burberry scarf för honom och henne. Ett säkert kort under granen!

SIGNATURE CASHMERE SCARF Till honom. Finns i 13 färger.
CHECK CASHMERE SCARF 
Cashmere scarf till henne. Finns även med babyblå bas samt vit bas med svart/vinrött.


Burberry

Jag och S var och shoppade loss på Burberry igår. Jag inhandlade en grattis till B-uppsatsen present till P á la Buberry (se nedan).

LONG SLEEVE POLO

Shoppaholicböckerna

Jag kan varmt rekommendera Sophie Kinsella böckerna om Becky Bloomwoods spännande liv. Galet roliga! Perfekt tunnelbaneläsning. Jag sitter och ska beställa trean nu!



 En Shoppaholics bekännelser

 En shoppaholic i New York


Pyssla om tjejen istället för bilen!

Jag blir mer och mer chockad för varje dag som går. En bil kräver ju för sjutton mer ompyssling än en kvinna.
Det är schampo med eller utan vax, balsam, vax dvs. bilvax eller hårdvax, cleaner, fälgrengöring, textiltvätt, gel, glass cleaner, avfettning, supertvätt, klädseltvätt, sämskinn, vinylglans, fönsterputs, motortvätt och spray. Tusen olika sprayer! och tusen olika putstrasor därtill eller Wipes som det kallas...

Hallå karlar, vad är det här för gulligull med bilen! Nu tycker jag att ni ska pyssla om den andra hälften av befolkningen lite mer istället för att hålla på och övertvätta bilen...

God jul!

Pinsamt Bonde söker fru

Gud vad jag tyckte det var pinsamt igår när jag såg att en av bönderna och hans tjej lämnade tillbaka köttet på en restaurang med Michelin stjärna.. Skäms!!

Jag blev tvungen att trösta mig med tre härliga program av
Desperate Housewives från min nyinköpta box.
På Wisteria Lane vet dem i alla fall vilken mat man ska äta och inte... 

Världens sötaste födelsedagskort

Världens sötaste födelsedagskort

Handgjorda presenter, en trend?

Hej och hå! Nu har jag firat klart min födelsedag. Jag har fått jättefina uppvaktningar och är helt chockad över hur många som är hemmagjorda. Är det så att pga av att vi kan köpa vad vi vill idag så har kraven på de rätta presenterna blir ännu högre? man ska helt enkelt göra dem själva!

Men vem har tid med att sitta och knåpa ihop böcker, halsband, kort och karameller till hela tjocka släkten? Jag är otroligt tacksam för de underbara presenter jag fått men jag tvivlar på att detta är hållbart. Ribban är satt far to high!

Bamsekramar till er mina underbara vänner!


HIPP HURRA min födelsedag!

Är precis tillbaka för en trevlig födelsedagslunch med mamma och pappa på en mysig japansk restaurang i Vasastan. Självklart avslutade vi med en tårtbit på Nymans! Tack mamma och pappa för den jättesnygga väskan från Friis & Co!

I morse fick jag underbar fruktsallad av P, jättegulligt! Och tack för alla sms som strömmar in. MSNs Birthday alarm ger verkligen effekt och inte allra minst vår käre vän Facebook!

Nu ska jag få någonting gjort innan det bär iväg på tennis!


IKEA

GRÄNUM Värmeljushållare
Igår, på min lediga dag(!), åkte jag till IKEA. Jag fyndade en hel del för 260kr (totalt!) Bland annat dessa söta ljuslyktor.

Världens sötaste julklapp

För dig som har en lillasyster eller en liten dotter så har Indiska världens sötaste dockskåp i rosa. Om jag var sju hade detta stått på toppen av min önskelista(!)


Från och med nu ÄLSKAR jag bedövning

Kan man ÄLSKA bedövning? Jag höll på att trilla av stolen igår på julbordet när tjejen mittimot motreplikerar mig i mitt utlägg om hur hemsk tandläkaren är och hur hemskt det är med bedövning. Hon säger; Jag ÄLSKAR bedövning! Kan man verkligen älska hur halva fejset somnar och man ser så hemsk ut så man inte ens vågar gå tillbaka till jobbet förän förlamningen har släppt?! Hon gör tydligen det.


Men visst kan man själv bestämma vad man tycker om och vad man inte tycker om. Det är ju faktiskt JAG som bestämmer om jag ska gilla rosa eller blått, sommar eller vinter. Så från och med nu har jag bestämt mig; Jag gillar att bli bedövad av tandläkaren! Så när jag kliver in hos tandläkaren för sista gången i år slipper jag paniken och har därmed ett problem mindre ur världen; för från och med nu älskar jag bedövning!


Vinterdröm

Den här mysiga ullkoftan från La Redout har jag också spanat in.. Passar sig lite bättre i det ruggiga vädret!


Zooma

Silverdröm

Jag vill ha idag: ett par silvriga sandaletter! Gick förbi dessa två söta i Wedins skyltförnster igår och jag kan inte sluta tänka på dem!! såå sööta! Har nog lite vinterkomplex just nu..

Stel i fejset

Nu är jag stolt över mig själv!! I en hel timme låg jag och svettades i tandläkarstolen hos Eva Darlington. Är dock fortfarande stel i fejset.. I framtiden blir det munskölj morgon och kväll. Plackers kväll. Samt flortuggummin efter varje mål. Tandhälsa, here I go!


Fruktsallad = vardagslyx

För mycket frukt på jobbet blir fruktsallad! Har skurit upp vindruvor, päron och banan och sitter och mumsar framför datornt. Har jobbet ändå beställt in så mycket frukt att de måste slänga en del kan jag allt lyxa till det med en fruktsallad! Får inte glömma att ta mina flortabletter sedan bara. Var hos tandläkaren igår, suck! Hade alldeles för många hål.. Och nu när dem ska lagas blir det hål i plånboken istället (klyshigt jag vet), stön!!