Final exams

Pusst! Hälften av kurserna avklarade och två tentor återstår.

Många har frågat när jag kommer hem till Sverige så här kommer lite datum: på lördag åker jag och Peter till Washington DC och möter upp mina föräldrar. På måndag kommer sydeuropa-gänget även dit så kanske blir det en middag med dem! På tisdag åker vi till Nebraska och Iowa för en family reunion. Måndagen efter så bär det av mot Florida och ett hotell med tennisbanor och golf! Gissa om jag längtar! 29:e juni tar vi flyget till Stockholm. Ev. blir det ett par dagar i Stockholm innan det bär av till Bollnäs för en ytterligare efterlängtad semestervecka! Stockholm återigen 7 juli. Ses vi då?
Kram!

Nedan: Mitt slutliga art projekt: My wardrobe by color





Supersöt inbjudan

Jippie, jag har fått post! Våra släktingar i Iowa har knopat ihop denna söta inbjudan inför släktträffen i slutet på juni. Är inte bilden läskigt lik animationen av Animal Farm? Äh, jag tycker den är söt och definitivt  en söt gest. Tydligen ska det komma fyrtio släktingar från hela landet, spännande! 

93899-183

Studier i det gröna

93899-181

Det bästa med sommaren är att man kan göra precis allting utomhus. Min rosa American Eagle-påse packades med franskaböcker och vatten, här ska solas/pluggas!

image182

Självklart fick vår IKEA-termos/mugg plats på filten (som egentligen är ett ulllakan som är för varmt för att sova på!).
När man inte har tid att åka till IKEA varje dag och hämta gratis kaffe så kan man ju i alla fall använda muggen (som har lock!) vid sådana här ypperliga tillfällen.. 

Sex and the city-filmen: No BIG surprise

93899-178

Arets film enligt mig, bade fore och efter jag sett den: Sex & the city. Jag ska inte saga nagot mer, utan se den!
Bilden ovan, ett litet smakprov fran filmduken (kunde inte lata bli)! Nedan: jag och Marine redo for en tva timmars fairy tale fran Nex York city...



Klicka pa bilden for att fa den storre!