Men in trees och vattenmelon

Jag har huvudvärk och endast en dag kvar att plugga till tentan i makroekonomi. It sucks! Jag hoppas verkligen att turen faller på min sida på fredag så att jag slipper åka upp till Umeå i höst.

Kommer till Stockholm på söndag och börjar arbeta på Lotusresor på måndag, ser verkligebn fram emot det!
Så om någon Stockholmare har lust att hitta på något i veckan, call me! Förutom på onsdag för då bär det iväg på landskamp,

Nu kommer Ella snart, vi ska se några avsnitt av men in trees och äta vattenmelon.

Kram Emelie

 

Love this shirt

Love this shirt

Erik, måste bara säga att din tröja är såå cool!

Vann charad, pictionary, ordspelet

Vann charad, pictionary, ordspelet

Två korsordsnördar. Jag och Martin vann självklart charad, pictionary, ordspelet(!)

Spelkväll med past and present

Spelkv?ll med past and present

Mina gymnasie kompisar Erik och Martin fick äntligen träffa mina Universitetsbabes Karin och Anna. Grillning och spelkväll stod på schemat. Ovan, en fin bild på Karin med pojkvännen Jonas.

Vandraren har ingenstans att gå än till kulturnatta

Vandraren har ingenstans att g? ?n till kulturnatta

Jag stormtrivs i min vårjacka från MQ på rådhustorget i Umeå. De riktiga Umeåborna (alla utom studenterna)  har krypit fram ur sina hålor och diggar till gamla Nordmanklassiker. Betyg: 2, men uteslutande till nostalgikicken när vandraren spelades och sockervaddsdoften. 

Uppsalabor i Umeå

Uppsalabor i Ume?

Erik och Martin diggade kulturnatta. En kopp choklad på Waynes och en smultroncider(Anna Ås) och nachos med Kayos korridor gjorde kvällen!

Vad händer i höst

Mitt ständiga frågetecken just nu; Vad ska jag sysselsätta mig med i höst?! Innan studierna på Wright State University Storstadslivet och fickpengar till USA lockar lika mycket som att försöka bli klar med studierna och träningsturerna till IKSU.

Idag har tankarna kring hösten underhållit mig när jag städat ur lägenheten inför Erik och Martins besök i morgon.

Ska bli roligt att visa ett par uppsalabor norrland! Korridorsfest hos Kayo på fredag kväll, grillning på lördagkväll och brunch på Skogis på söndag är redan inplanerat. Kanske blir det en sväng ner på Kulturnatta i morgon.

Nu ska jag göra några sista putsningar i vår fina lägenhet och jag hoppas att jag kan komma fram till något beslut; Umeå eller Stockholm.

Jag och Karin

Jag och Karin

Help yourself!

Help yourself!

Vinprovning med tema More is more.  Snittar, frukt, mängder av choklad och rosa segisar.

Mingel

Mingel

Tjejerna minglar och ska lista ut vilken reklam som hör till vilken parfym.

Gissa hunken

Gissa hunken

Från Vinprovningen med tjejerna i klassen
. Brad Pitt och Fredrik Ljungberg var lätta kort. Men vem kunde ana att tjejerna kunde identifiera Matthew
Mcconaughey´s bringa.

Back on Blogg

Det har gått en lång tid sen jag sist skrev men besöksfrekvensen har lång ifrån sjunkit, so I´m back on track!

Weekend i Stockholm, startade med en andra intervju på H&Ms huvudkontor i Stockholm, kläderna sitter fortfarande bra, får se hur det slutar! Pizza och glass på kvällen med Sofii (roligt att du bor i sthlm nu!). Syndar nästan en hel Tofefeeask..

Fredag, familjelunch på Rosendals herrgård; sallad, sunshine och mycket strosande bland vårblommorna. Kvällen spenderar jag och Peter med att hitta den perfekta restaurangen. Det slutar med färskpasta och sås från Ica Folkkungagatan och jag somnar till the holiday (precis då Jude Law dyker upp i Kate Winslets hus).

Lördagen spenderar jag och Peter på Vaxholm. Shoppingfynd, en äggvit klänning från VILA. Nachos och ett glas öl på färgan. Vi sitter och njuter av solskenet på akter däck. Kvällen avslutas med ännu mer nachos framför melodifestivalen.

Söndagens klimax var en gräddig napoleon bakelse på Café Cronan i Gamlastan. Och på måndag morgon bar det tillbaka till Umeå. Mitt första intryck; kallt och trisst. Men efter att ha landat på Universitetet och satt mig ner med Karin och Anna insåg jag att det nog inte är så trisst ändå!

Söta inbjudningskort till söta tjejer

S?ta inbjudningskort


Vinprovning a la Karin och Emelie för tjejerna i klassen. Rosa silkespapper och en guldklädnypa är sophisticated and cute!