Impuls karikatyr från Västerlånggatan

Impuls karikatyr från Västerlånggatan

Bättre femårs present än så här får man leta efter =)

Life is like a box of chocolate, you never know what you get 

Glad midsommar önskar Emelie


Det där med godis..

Det är så jobbigt efter lunchrasten när man blir sötsugen och det där med att bestämma sig om man ska köpa en godis eller inte är en ädel konst(!) När jag var på träningsläger i Portugal och utsattes för detta fenomen dök helt plötsligt Mustafa Mohamed upp och utbrast mot mig med sin ivriga skånska -Du ska inte äta godis(!) Han syftade på att det inte är bra med godis när man tränar. Dock fick det mig att kaxigt bara vilja köpa ännu mer!

Idag när jag var på Hemköp vid City på lunchrasten kunde jag inte bestämma mig igen, skulle jag köpa en liten chokladbit eller inte. Jag bestämde mig för att ligger det små chokladbitar i nästa kassa till höger så köper jag en. Chokladbitar visade det sig dock att det var ont om utan istället står Anna Skipper två kunder framför mig i denna kassa med två stora påsar grönsaker och kornbröd. Ja, nu kunde jag ju ialla fall inte köpa något godis.

Och det kanske var lika bra det för när jag promenerade Sveavägen tillbaka till kontoret stod Malaco där och delade ut små påsar av sin nya produkt Juicy Berry !

Det där med godis... ja, man kan aldrig så noga veta!
 


Vill ha en regnig dag

93899-41

Matchande regnjacka och stövlar, finns det något sötare en regnig dag?! Jag letar själv efter en gul eller rosa matchning!

Jag har skaffat face-book

Nu hittar ni även mig på Facebook! 

Helgen i Bollnäs

Lugn och skön helg i det sommarsköna hälsingland. Jag har joggat, promenerat, pratat med gamla grannar och umgåtts med vänner och familj. Känner mig totalt utvilad! Spännande att spela mitt gamla favoritspel Cluedo igen..

Med Emelie på stan

Två år tog det innan jag och Emelie A äntligen hann planera in en up-date med varandra! Idag blev det.

Lunch:
Vegitarisk buffé på Åhléns och allt var nästan som vanligt på en gång. Hur kan så lite ha hänt när ändå så mycket egentligen har hänt under två år? Men en förlovningsring och två frisyrer senare är man ju ändå samma gamla Emelie som man var på Malta, kanske ändock lite klokare.

Efter jag slutat klockan 16.30 bar det av till Café madeleine på Jacobsbergsgatan. Två kladdkakor med dricka till beordrades. En Sushi på Kungsgatan hanns också det med på en i övrigt fulländad dag.

I morgon bär det av till Bollnäs!

Fotot i Reklamen

Fotot i Reklamen

This is the picture. Junyi har nu bekräftat att det var den här bilden som prydde bussarna i Sanya.
Inget annat(!)

H&M fynd som ska rädda sommaren

Lunch med Peter på en Italiensk restaurang i stan, hög mysfaktor. Eftermiddagen bedrev vi sedan i city och shoppade en ny skjortgarderob till Peter. Jag insåg även till min förvåning att min drömkappa som jag testat varje lunch i en hel veckas tid(med olika kläder) fanns kvar i min storlek(!) Den här gången blev jag tvungen att slå till. 60-talskappa med stora knappar och silverbrodyr.. Ser fram emot att traska genom Kungsan i solnedgången med den!

Love Emelie


Sweet bedroom

Sweet bedroom

Compact living

Äntligen har vi fått lite ordning på vårat sommarsovrum. Jag lånade pappas bil och for till IKEA och hittade världens bästa RIGGA (!) För 129 kr har vi fått en helt ny garderob och skiljevägg, wonderful!

Längtar efter att få krypa ner i sängen i vårt alldeles egna (nya) rum och spana in vilken klänning jag ska välja till jobbet i morgon. Finns det bättre konst än kläder?!

Jag och Peter

Jag och Peter

Jag i en av mina två nya "tentaklänningar" från Åhléns

Jimmy och Sofii

Jimmy och Sofii

Picknick i Hagaparken

Igår följde jag och Peter två varv av Stockholms svettigaste marathonlopp från skuggan på strandvägen. Helt galet mycket folk!

På kvällen åkte vi ut till Hagaparken för att avnjuta en picknick med Sofii och Jimmy, jättemysigt! Mitt bland grillad  kyckling och telefonförsäljningsskämt får vi en skymt av  Hu Jintao, Kinas nuvarande president som kom åkande tätt följt av 10 -talet polisbilar och diplomatbilar efter ett besök i Gustav den tredjes paviljong. Vi anar att både Reinfelt och kungen fanns med någonstans karavanen. 

Tack Soffan för en trevlig kväll!

Sol och sommar på råsunda

Sol och sommar på råsunda

Sverige vann och jag och Peter hade en wonderful time på läktaren.

Lotus och landskamp

Back in Stockholm. Har jobbat tre dagar på lotusresor. Är någon form av projektledare för utbyggnaden av lokalen. Framförallt sitter jag vid mitt skrivbord och ringer och bokar, ordnar och koordinerar. Men jag har även börjat att förstå mig på hantverkssläktet(!)

Igår tog Peter med mig på landskamp. Solen sken och jag njöt av att ta en öl i min nyinköpta 40-talsklänning. Roligt att vi sprang på Jonas från Peters klass i Umeå.

Självklar har vi varit förbi kungsan en sväng och eventet 
Smaka på Stockholm vi valde de spanska kryddorna för att avsluta med varsin godis från gränna.

Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och ta ett varv runt djurgårdsbrunnskanalen,
Stockholm är underbart på sommaren!

Jag som trodde Prison break skulle sluta lyckligt... och NU!

Jag sitter på Y-buss, på väg ner till Stockholm och bloggar. Snacka om high technology, I like!
Vi har precis avslutat andra säsongen av Prison break (det är riktigt kul att åka buss idag!). Jag trodde ju andra säsongen var den sista.. Jobbigt att vänta till i höst och vad kan hända nu, har det inte spårat ut lite?

Nu ska jag ta lite te och sätta på Stolthet och fördom(den långa versonen). Y-buss rocks!