Fairborn, OHIO

Igår körde vi igenom Indiana i snöoväder och nådde Dayton åtta på kvällen. Roadtripen genom mellanvästern gav oss en bild av de bibliska delarna av USA. För att inte lägga några värderingar över vår uppfattning av omgivningen räcker det med att nämna att vi själva aldrig skulle vilja bosätta oss där.

Fairborn, ett litet samhälle utanför Dayton är den Amerikanska idyllen. Wright State University är som ett amerikaniserat Umeå Universitet (dvs. det har fått ett ansiktslyft). Mycket trevligare! Vårat boende ligger brevid Magisterstudenternas boende(vilket är jätteflott) och området ser ut som en ski resort. Allra helst nu i snöyran.

Under dagen har vi haft tur. Chefen över International Office fick plötsligt för sig att ge mig, Henrik och Peter "a ride" och visade oss runt överallt! Han hjälpte oss att bära upp grejer på rummen, åkte med oss och shoppade överfulla kundvagnat på Macys (bla tecken, kuddar, lampor, ljus, telefoner mm), tog med oss ut och åt samt visade oss allt som var värt att veta gällande shopping och restauranger. Nu har jag precis pyntat mitt rum med små amerikanska attrialjer och det blev verkligen toppen! Bilder kommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback